tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load persons time weather home pictures2

Bekijk alle virtual reality activiteiten die mogelijk zijn op jullie eigen locatie!

Omschrijving

Virtual reality is een waanzinnige en moderne ontwikkeling die de laatste jaren razend populair is geworden onder de bedrijfsuitjes. VR-brillen zorgen door 3D-projecties die mee gaan met je bewegingen voor het gevoel hebt dat je werkelijk in deze virtuele wereld staat en rondloopt. Dit komt ook omdat de bril je afschermt van de werkelijke buitenwereld.

Er zijn talloze mogelijkheden om zo’n virtuele werkelijkheid bij jou op kantoor te ervaren. We hebben hieronder even een aantal opties op een rij gezet:

  • VR-games: boxen, skiën, shooter, beat saber
  • VR-Experience: duiken in de onderwaterwereld, ritje maken in een achtbaan, lopen op een plank van 300m hoog, op daken van hoge gebouwen staan, een wereldreis maken in 10 minuten
  • VR-teambuilding: ontmantel samen zo snel mogelijk de virtuele bom voordat hij ontploft!
  • VR-escaperoom: moordspellen en escaperooms in verschillende thema’s bij jullie op kantoor

Je kunt ervoor kiezen de VR-brillen te huren of om ze onder begeleiding van echte VR-experts te gebruiken. Er zijn zoveel mogelijkheden dat er altijd wel voor iemand iets bij zit. Het is geschikt voor jong en oud en kan worden gebruikt in grote groepen! Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag een VR-uitje bij jullie op locatie organiseren? Vraag dan vrijblijvend een offerte op onder de knop “informatie aanvragen” of neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf 15 personen
Vanaf 1 uur
Binnen
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01