tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite load

Meer over de leukste bedrijfsuitjes

Tonen

Top 5 uitjes inclusief diner

We kunnen ons goed voorstellen dat je na een leuke dag uit met je collega’s nog even lekker wilt natafelen. Goede gesprekken vinden nou eenmaal vaak plaats aan de eettafel en daarom is het behalve lekker ook zinvol voor teambuilding om een activiteit uit te breiden met een diner. Lees verder en laat je inspireren door deze top 5 activiteiten inclusief diner!

Tonen

Top 5 Utrechtse evenementenlocaties

Zit er een groot bedrijfsfeest, congres, belangrijke vergaderdag of jaarlijks personeelsuitje aan te komen en wil je graag je evenement organiseren in het hartje van het land? We helpen je graag een handje bij het vinden van een geschikte locatie in de provincie Utrecht.

Tonen

Lees meer over 1001 - Alles over wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is altijd een hele opgave. Waar moet je rekening mee houden? Vindt iedereen het wel leuk? Wat is er allemaal te doen? Wat zijn originele en gedenkwaardige activiteiten? Hoe maak ik een dag vullend programma? Wij zijn er om ervoor te zorgen dat deze vragen niet door je hoofd blijven spoken en zodat jij de organisatie uit handen kunt geven.

Tonen

Maatschappelijk verantwoorde uitjes

We worden ons allemaal steeds bewuster van onze ecologische voetafdruk. Naast dat we stil staan hoe we onze impact op de aarde in ons privé leven kunnen verlagen zijn tegenwoordig steeds meer bedrijven actief bezig om hier verbetering in te brengen door duurzame keuzes te maken. Waarom dan niet ook je bedrijfsuitje organiseren die bij deze gezonde en groene keuzes aansluit?

Tonen

Het belang van een goede teambuildingsactiviteit

Teambuilding is een term waar je tegenwoordig niet meer omheen kunt. Bedrijven willen steeds vaker tijd investeren in een betere band tussen werknemers en de onderlinge samenwerking optimaliseren. Met behulp van teambuilding hopen ze ook werknemers te motiveren en te binden. Maar waar dient het nog meer voor?

Tonen

Vergaderbreak

Wat is een vergaderbreak?

Een vergaderbreak is een kort pauze moment binnen een vergadering of tussen verschillende vergaderingen in. Zo’n onderbreking kan bestaan uit verschillende soorten activiteiten die ervoor zorgen dat de energie onder deelnemers weer opgeladen wordt en dat iedereen weer met een frisse blik de meeting kan voortzetten. Maar wat is nou eigenlijk het belang van zulke vergaderbreaks? We informeren je er graag over!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01