tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head load location arrow search persons home pictures2 whatsapp
Alle categorieën
Workshop

Leuke workshops voor gezelligheid en teambuilding

Organiseer een gezellige en leerzame activiteit met een van de vele workshops 

Workshops zijn een goede manier om nieuwe dingen te ontdekken, je kennis te verbreden, creatief bezig te zijn of om meer van jezelf en elkaar te leren kennen. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is altijd een workshop die aansluit op de wensen of doelen van jouw organisatie.

Gezellig een dagje weg van kantoor kan naast leuk ook erg leerzaam zijn. Met professionele workshop begeleiders ga je onder het genot van een hapje of drankje iets creatiefs, actiefs, culinairs of muzikaals doen. Leer nieuwe gerechten maken, uit je emoties en gevoelens op een canvas doek, creëer gezamenlijk een swingend muziekstuk of werk aan teambuilding.

De activiteiten zijn ideaal als je op zoek bent naar een vergaderbreak en om in een informele setting samen te komen. Dus laat je verrassen! De workshops worden georganiseerd bij jou op kantoor, in de buitenlucht of in een gezellig atelier. Heb je zelf geen locatie? Dan helpen we je, indien nodig, met het vinden van de geschikte workshop ruimte. De materialen en benodigdheden zullen worden verzorgd door de begeleiders.

Weergave:

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01