tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load persons time flag weather info home pictures2

Bierproeverij – voor elk wat pils

Omschrijving

Ben jij een echte bierliefhebber? Dan hebben wij iets voor jou. Kom samen met je collega’s langs bij een van de brouwerijen of proeflokalen in Nederland en proef verschillende speciaal biertjes. De bierkenner of brouwer zal jullie met passie alles vertellen over de verschillende soorten en stijlen bier. Zo leer je op een laagdrempelige manier van alles over bier en kom je erachter welke je echt lekker vind. Scheelt je in de toekomst weer tijd die je eerst twijfelend voor het bierschap doorbracht!

Tijdens deze heerlijke beleving worden je zintuigen geprikkeld terwijl je een gezellige tijd hebt met elkaar. Dus laat je meenemen in de wereld van bier en laat je verrassen. Heb je nou geen zin om te rijden en dus iemand tot Bob te moeten bekronen? Of ben je met een grote groep boven de 40 personen? Wij kunnen ook op jouw gewenste locatie de proeverij verzorgen.

Of, kom naar een van de locaties in Zeist, Tilburg, Amsterdam, Papendrecht of Nijmegen. Op deze vaste locaties is het mogelijk de culinaire beleving uit te breiden met hapjes.

Deze locaties zijn beschikbaar tot 40 personen

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

15 tot 750 personen
2 tot 3 uur
Engels
Binnen
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01