tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load persons time flag info home pictures2

Brandweer workshop – Een stoere en uitdagende teambuildingactiviteit

Omschrijving

Kijk jij ook altijd met bewondering een brandweerauto na, of was je kinderdroom om deze stoere baan ooit te vervullen? Dit is je kans om voor een dag in de laarzen te staan van een brandweerman of -vrouw en samen met je collega’s brandjes te blussen onder leiding van echte brandweermannen die met passie vertellen over hun vak ga je aan de slag.

Er zijn diverse programma’s mogelijk met een mix van spel, actie, educatie en samenwerken. Het programma wordt op maat aangepast naar jouw wensen en doelen. Je kunt kiezen waar de focus op ligt. Wil je veel actie, meer educatie of een dag vol spanning? Laat het ons weten en we stellen een passend programma samen.

Als team heb je 1 doel: de brand zo snel mogelijk blussen. Hiervoor moet je verschillende uitdagingen aan zoals slangen rollen, een straalpijp koppelen, commando’s geven en uiteraard flink wat blussen. Hiervoor moeten verschillende rollen vervuld worden, maar iedereen is even belangrijk. Of je nou spuitgast, pompbediende, commandant of waterdrager bent. Je draagt uiteindelijk allemaal hetzelfde brandweerpak. Samenwerken is cruciaal, je kunt immers niet alleen een slang uit- of inrollen of zonder overleg en communicatie de taken volbrengen. Je hebt elkaar keihard nodig.

Naast 25 vaste locaties door Nederland kan de workshop ook aangeboden worden bij jou op locatie. Op de vaste locaties is het ook mogelijk van tevoren te vergaderen of de dag af te sluiten met een diner. In overleg kunnen we de beste locatie voor het bedrijfsuitje bepalen. Tijdens dit dynamische groepsproces blijft iedereen betrokken en is er genoeg ruimte voor communicatieoefeningen.

De brandweermannen zullen zorgen dat er een gezellige en ontspannen sfeer ontstaat door ludieke grappen te maken en zorgen ervoor dat alle neuzen een kant op blijven wijzen. Dus leer de wereld van een brandweerman kennen, blus de brand, spuit (per ongeluk) je collega’s of leidinggevende nat en beleef deze unieke tembuildingactiviteit.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

10 tot 250 personen
2 tot 5 uur
Engels
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01