tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load persons time weather info home pictures2

Highland Games – een dag vol stoere en traditionele Schotse spellen

Omschrijving

Deze Highland Games zijn ideaal als je zoekt naar een uniek en actief bedrijfsuitje. Het is een leuke combinatie van sport en plezier. Denk aan touwtrekken, boogschieten, boomstammen en hoefijzers werpen, spijker slaan, vaten rollen en kogel stoten. Rol jij je mouwen op en laat jij je spierballen zien? Nee hoor, geen zorgen. Het gaat niet alleen om kracht maar vooral ook om samenwerking en communicatie. Dus krijg de teamspirit (of clanspirit) te pakken en versla samen jullie tegenstander.

De kilt is niet verplicht, maar natuurlijk wel leuk om in de middeleeuwse sferen te komen. Het uitdagende parcours in de natuur is mogelijk te organiseren op elke geschikte locatie in Nederland of op een van de vele vaste locaties door het land. Heb je zelf geen locatie maar wil je de Highland Games wel graag in de buurt organiseren, laat het ons weten en we bekijken samen de mogelijkheden.

Nog niet klaar met de gezelligheid? Breid je uitje dan uit met een hapje of drankje na afloop om gezamenlijk uit te puffen, na te praten en de dag samen af te sluiten.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf 20 personen
2 tot 3 uur
Buiten
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01