tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load persons time weather info home pictures2

Indoor karten – Drive and Dine

Wat ga je doen?

Gooi de remmen los, laat de adrenaline door je lijf gieren en ga met piepende banden en hoge snelheid door scherpe bochten, fly-overs en tunnels. Lukt het jou om de snelste tijd te rijden en je medecoureurs te verslaan? Of ga je er zelfs voor om het baanrecord te verbreken? Hoe dan ook heb je de mogelijkheid om aan je kartskills te werken onder professionele racebegeleiding. Het is leuk voor ervaren en beginnende coureurs en zeer geschikt voor alle leeftijden.

Je kunt kiezen voor één of meerdere heats en afhankelijk van de groepsgrootte race je samen of verdeeld in verschillende groepen. De materialen zoals helmen, handschoenen en mutsen worden verzorgd en uitgedeeld voor het begin van de race.

Combineer de activiteit met een heerlijk diner, lekkere en gezellige lunch of een vergaderarrangement in een van de sfeervolle horecagelegenheden. Hoe je de dag ook wilt insteken, er is altijd een geschikt arrangement voor jouw event.

Ben jij klaar voor dit sportieve, gezellige en lekkere uitje? Zoek dan niet verder en laat ons je wensen en voorkeuren weten via het contactformulier.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf 14 personen
Vanaf 30 minuten
Binnen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01