tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load persons time flag weather info home pictures2

Leer schilderen in de stijl van Bob Ross van een gecertificeerde instructeur

Omschrijving

Leer samen met je collega’s schilderen in de stijl van de bekende Amerikaanse landschapsschilder Bob Ross. Het is een leuke manier van nieuwe vaardigheden ontwikkelen en even iets anders doen dan papier- en computerwerk.

Het is een ontspannende bezigheid waar je ook nog eens vrolijk van wordt. De kunststijl heet Happy Painting en doet zijn naam echt eer aan. Zoals Bob Ross benadrukte in zijn serie is het niet mogelijk om fouten te maken slechts prettige ongelukjes. Hij noemde deze “just happy little accidents”.

Iedereen kan schilderen, je hoeft dus echt geen schilder talent te zijn. Onder leiding van de instructeur ga je lucht, water, bergen en bomen leren schilderen. Na afloop van de workshop kun je jouw zelf gemaakte kunstwerk mee naar huis of kantoor nemen. De workshop is te volgen op elke geschikte locatie in Nederland, de instructeur komt naar jullie toe met materiaal en benodigdheden. 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

10 tot 100 personen
Ongeveer 2,5 uur
Engels en Duits
Binnen
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01