tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load persons time flag weather info home pictures2

Mobiele escape ervaring - Zeer geschikt voor grote groepen

Omschrijving

Escaperooms zijn afgelopen jaren enorm toegenomen in populariteit. Het is een spannende en gezellige activiteit die samenwerking en kennis vergt en is daarom een ideale manier om teambuilding te versterken.

Om met grotere groepen deel te kunnen nemen aan een escape ervaring zijn er speciale spelvarianten ontwikkeld. Deze zijn uit te voeren op elke gewenste locatie en kan gespeeld worden tot een groepsgrootte van 2000 personen!

Je zult in teams van ongeveer 5 personen aan de slag gaan en verschillende rondes aan gevarieerde en spannende opdrachten volbrengen. Goed overleg en verbinding zijn in dit geval letterlijk de sleutel tot succes. Dus zet de talenten binnen jouw team slim in!

Deze mobiele spelvarianten zijn op elke locatie in te zetten. Op kantoor, in de bedrijfskantine, in de buitenlucht, in een hotellobby of in de congreszaal. Het kan allemaal!

Professionele begeleiders zullen de activiteit in goede banen leiden en zorgen voor een onvergetelijke ervaring vol adrenaline.

Het is daarnaast mogelijk deze ervaring uit te breiden met een teambuildingstraining. Er wordt deskundig gekeken naar wie bepaalde rollen aanneemt binnen de groep. Wie is er analytisch, wie is creatief, wie is dominant en wie bewaakt het groepsproces? Sta stil bij het belang van samenwerken en leer van en met elkaar. Echt een aanrader als je naast een gezellig uitje ook een nuttige groepsactiviteit zoekt!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

25 tot 2.000 personen
1 tot 1,5 uur
Engels
Binnen of buiten
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01