tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load persons time weather info home pictures2

Percussie workshop - Leer trommelen met een Braziliaanse percussie of Djembé workshop

Omschrijving

Zin om allemaal even uit de vergaderstand te komen? Laat je dan meenemen met dit muzikale avontuur. Met een percussie workshop leer je op een swingende manier samen te werken in een team. Zeer geschikt als je op zoek bent naar een gezellige en effectieve teambuilding activiteit.

Deze energieke activiteit zorgt voor saamhorigheid, humor en plezier. Je leert je collega’s op een hele nieuwe manier kennen in een informele sfeer en leert luisteren, op elkaar reageren en samen een mooi stuk muziek maken.

De workshop is op ieders wensen af te stemmen. Er kan gevarieerd worden in tijdsduur, doelstellingen en programma’s.De ervaren workshopbegeleider verzorgt de materialen en zal hier een uitleg bij geven.

Geïnteresseerd in de workshop of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op en we denken graag met je mee hoe we de workshop het best kunnen laten aansluiten op jouw wensen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

15 tot 100 personen
30 minuten tot 2 uur
Binnen of buiten
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01