tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load persons time weather home pictures2

Varen, grillen, roosteren en smikkelen – Combineer een van de verschillende bootervaringen met een lekkere BBQ

Omschrijving

Bootje varen en barbecueën is wat ons betreft HET recept voor een geslaagd zonnig en zomers uitje. Daarom hebben we een aantal arrangementen samengesteld waar je deze activiteiten kunt combineren. Het loopt uiteen van een rustige rondvaart over de grachten tot een stoere en snelle RIB-vaart.

Kies uit de volgende mogelijkheden:

  • Tocht op een traditioneel zeilschip, salonboot of sloep. Lekker barbecueën, genieten van het uitzicht, borrelen en kletsen met je collega’s. (25-200 personen) De tocht is mogelijk in de steden: Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn (NH), IJsselmeer, Kampen, Lelystad, Lemmer, Monnickendam, Stavoren
  • BBQ boot op De Linge : Huur 1 tot 3 BBQ-donuts en vaar zelf over De Linge, geniet van het eten, het uitzicht op de Betuwe en je gezelschap. Per boot is capaciteit voor 2 tot 6 personen. Heerlijk en gezellig genieten!
  • Bikken en Klikken in Alkmaar, Amsterdam of Leiden: Leer de steden kennen door in teams foto opdrachten te doen vanuit je eigen bootje. Je gaat op pad met je team, een routebeschrijving en een camera! Aansluitend is een BBQ-arrangement bij te boeken. Ook mogelijk is een lunch-, diner- of drankarrangement. (vanaf 15 personen)
  • GPS-challenge in elektrische sloepen: Vanuit Drimmelen of Raamdonksveer gaan jullie er geheel zelfstandig op uit en gaan jullie de strijd met elkaar aan. Door een doolhof van kreekjes en eilandjes vaar je richting Aakvlaai. Word jij de winnaar van dit ludieke bedrijfsuitje? Na afloop is het uitje uit te breiden met een BBQ of diner. (6 tot 120 personen)
  • Roeien in Utrecht: begeleid door ervaren roeiers leer je de verschillende aspecten van roeien. Dit kun je net zo sportief of ontspannend aanpakken als je zelf wilt! Na afloop kun je genieten van een welverdiende BBQ of borrel. (6 tot 100 personen)
  • RIB-varen in Amsterdam, Dordrecht, Drimmelen, Muiden, Ouddorp (ZH), Renesse, Rotterdam, Scheveningen, Veere, Vrouwenpolder: Op een stoere boot ga je op volle snelheid over het water. Uiteraard geheel veilig! Je kunt met 12 personen tegelijk op de boot en er zijn meerdere boten beschikbaar. Het is dus zeker geschikt voor grotere groepen. Het avontuur duurt van 45 tot 60 minuten en daarna kun je gezellig gaan genieten van een volledig verzorgde BBQ. Ook te combineren met zeehonden tours, surfen, zeilen, blokarten of lunch. (8 tot 200 personen)

De activiteiten zijn aanbevolen voor het voorjaar of de zomermaanden. Meer informatie ontvangen of de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

2 tot 200 personen
1 tot 6 uur
Buiten
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01